Iloris første 90 minutter på over to måneder

Tiago Ilori satt på innbytterbenken for Aston Villa i Southampton i helgen, og i går fikk han 90 minutter for Aston Villa U21.

Den utlånte Liverpool-stopperen har opplevd en frustrerende periode etter at han sluttet seg til Aston Villa på lån, og har fortsatt ikke spilt en eneste førstelagskamp for sin utlånsklubb etter at han kom til Villa Park tidlig i september.

En trøblete lyskeskade har holdt ham ute av spill, men nå føler portugiseren at han endelig ser lyset i enden av tunnelen.

22-åringen var på benken da Villa gjestet Southampton på lørdag, og spilte hele kampen da Birmingham-klubbens U21-lag slo Derby på Villa Park i går kveld.

– Jeg hadde ikke spilt fotball på over to måneder, så det var godt å spille 90 minutter. Nå trenger jeg å trene stabilt og komme i kampform, så det var fint å spille for U21-laget, sier Ilori til Aston Villas offisielle nettsted.

– Det har vært veldig frustrerende. Men jeg var på innbytterbenken på lørdag, så nå er jeg nærme. Jeg ønsker å spille meg inn på laget, og hjelpe til. Det er hva som er viktig nå.