Imponert over shoppingen

Adam Lallana er imponert over måten Liverpool har drevet butikk på i sommer.

- Spillertilvekstene så langt har vært fantastiske. Vi har hentet inn Firmino, Milner, Ings og nå Clyne, i tillegg til Bogdan og Gomez. Det er god variasjon, som passer til det vi allerede har fra før. Forhåpentligvis blir dette en oppskrift på suksess, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- Nå tror jeg alle ser frem til å begynne å trene igjen.

- Vi skal på en spennende preseason-tur. Men vi har fortsatt noen få feriedager igjen, som vi skal nyte, for det blir en lang og tøff sesong, spår midtbanespilleren.

HEKTISKE UKER: Adam Lallana har hatt en kort med hektisk sommerferie, som ble toppet med at han ble far for andre gang den 2.juni.

Søvnløse netter

Lallana har hatt noen travle ferieuker, der han både har rukket å bli far og vært på ferie i USA sammen med Nathaniel Clyne.

- Det har ikke vært noe langt avbrekk, men jeg har fått tilbringe tid med familien. Jeg har fått en sønn til, som ble født den 2.juni. Så det har vært fullt kjør i sommer, egentlig, med både mating på flaske og leking med treåringen. Det har vært morsomt. Det har vært noen søvnløse netter, men ikke for mange.

LES OGSÅ: ADAM LALLANA LOVER BEDRING NESTE SESONG