Ingen formelle bud på Bacca

Klubbledelsen i Sevilla sier de ikke kommer til å slippe Carlos Bacca hvis ikke noen betaler utkjøpsklausulen. Gjør noen det, har de imidlertid ikke mulighet til å beholde spissen.

– Jeg er ikke en spåmann, svarer Sevillas sportsdirektør, Ramón Rodríguez Verdejo, best kjent som Monchi, på spørsmål om fremtiden til den ettertraktede Colombia-angriperen.

Det skriver Sevilla på sine nettsider i dag.

Pris: 30 millioner euro

Den spanske klubben har ingen planer om å forhandle om prislappen, som ifølge Sevilla er 30 millioner euro, og Monchi påpeker at de ikke kan gjøre noe dersom en klubb løser ut klausulen og blir enig med spilleren selv.

Foreløpig har ingen klubber lagt inn et formelt bud på storscoreren.

Bacca, som i forrige uke pådro seg rødt kort mot Philippe Coutinho og Roberto Firminos Brasil i Copa América, er blant spillerne Sevilla anser som viktige, legger Monchi til.

Saken fortsetter under.


MATCHVINNER: Carlos Bacca ble tomålsscorer i Europaliga-finalen i mai. (Video: TV 2)

28-åringen kom til Sevilla for 7 millioner euro i juli 2013, og han skrev da under på en femårsavtale. Samtidig ble utkjøpsklausulen på 30 millioner euro – cirka 21,3 millioner pund med dagens kurs – inkludert, ifølge Sevillas nettsider. I september i fjor skrev han under på en ny kontrakt, som ga ham bedre lønn, men klausulen ble stående.

Les også: Bacca og Rondon til topps på ønskelista

Bacca scoret 21 ganger i sin første sesong på Ramón Sánchez Pizjuán, før han fulgte det opp med hele 28 fulltreffere denne sesongen. Spissen ble matchvinner med to scoringer i Europaliga-finalen mot Dnipro i mai.