Ingen garanti for at problemene er over

Brendan Rodgers forteller at man ikke har noen garanti for at Daniel Sturridge sine skadeproblemer er over, selv etter inngrepet i hoften som kirurger i USA har foretatt.

Rodgers forteller til Talksport at han lever i håpet om at operasjonen i USA skal ha løst Sturridge sine skadeproblemer, men innrømmer at det langt fra er sikkert.

- Vi håper vi har kommet til bunns i problemene. Dette er en skade vi har fulgt med på en stund, og legene har konkludert med at denne skaden kan være årsaken til mange av de problemene han har hatt. Men det er vanskelig å si sikkert. Vi håper det er slik.

- Det var viktig at legene fant det som kan være årsaken til problemene. Når han er i form er det ikke mange spillere som er bedre enn Daniel Sturridge. Han er super-rask, har en god teknikk, herlig balanse, og han er sterk. Han har alt en verdensklassespiller skal ha.

- Men som kjent vil en verdensklassespiller spille hver eneste helg, og hjelpe laget. Det er det som gjør de til verdensklassespillere. Det handler ikke bare om talent eller egenskaper, men også om stabilitet.