Ingen god kveld for Aspas

Det ble tap for Iago Aspas og Sevilla i den første kvartfinalen mot Espanyol. Liverpools utlånte spiss fikk noen få minutter som innbytter.

Til tross for å ha vist seg bra frem tidligere i den spanske cupen, startet Iago Aspas på benken i Barcelona mot Espanyol. Gjestene brukte Kevin Gameiro på topp og hadde også veteranen Jose Antonio Reyes (ex Arsenal) med fra avspark.

Espanyol ledet 1-0 ved pause og da treneren til Sevilla tok grep byttet han inn Carlos Bacca for Reyes tidlig i 2.omgang. Gerard Deulofeu ble også byttet inn før Aspas kunne ta av seg overdelen etter 78 minutter til fordel for Gameiro. Da stod det 2-0.

Sluttresultatet ble 3-1 til Espanyol, etter at Bacca scoret hva som kan bli en viktig redusering på overtid. Returkampen spilles i Sevilla torsdag om en uke.