Ingen planer om ny fotballdirektør

Liverpool FC kommer ikke til å ansette en ny «Director of Football» i sommer. Rodgers har allerede snakket med Michael Gordon.

Etter at Damien Comolli fikk sparken i april 2012 har Liverpool vært uten fotballdirektør. Brendan Rodgers var skeptisk til å jobbe under en med en slik tittel, og planene om å ansette Louis van Gaal i en lignende stilling ble derfor droppet da nordiren kom inn.

 

Med en transferkomité som har blitt heftig kritisert for å ha bommet på overgangsmarkedet, har det blitt spekulert i om Liverpool i sommer vil ansette en mann i en slik stilling. Det kommer ikke til å skje, skriver Telegraph-journalist Chris Bascombe som følger klubben tett.

Sesongen skal nå evalueres, og etter gjennomgangen vil en finne ut om Brendan Rodgers kan reparere situasjonen, med alt som har gått galt siden august. Han vil ha et forklaringsproblem etter en sesong der Liverpool endte på sjetteplass, og ingen av målsetningene for sesongen ble nådd. 

Bascombe skriver at Rodgers allerede har vært i samtaler med Michael Gordon (bildet over), den siste uka - men det var før marerittet på Britannia Stadium i går. Forholdet mellom Gordon og Rodgers skal i utgangspunktet være veldig godt.