Ingen planer om tidlig retur

Javier Manquillo er utlånt til Liverpool for to sesonger, og har ingen planer om en tidlig retur til Atletico Madrid selv om han bare har fått spille 19 kamper denne sesongen.

Manquillo forteller at han jobber hardt for å spille seg inn på laget igjen, etter en skuffende vårsesong der han har fått lite spilletid. Høyrebacken har ikke spilt førstelagskamp siden returkampen i Europa League mot Besiktas i Istanbul i februar. Siste gang han startet en kamp var i den målløse FA-cupkampen mot Bolton i januar, da han ble byttet ut etter 67 minutters spill. I de tre siste kampene har den unge spanjolen ikke vært med i kamptroppen i det hele tatt.

- Alle ønsker å spille. Vi kjemper alle for plassen vår på laget. Det stemmer at jeg ikke har fått starte en kamp siden januar. Men det endrer ikke det faktum at jeg vil jobbe hardt for å få spille igjen, om det blir i vår siste kamp denne sesongen eller tidlig i neste sesong, sier Manquillo til Liverpool Echo.

- Det er derfor vi er her, for å spille kamper. Vi er alle her for å kjempe for en plass på laget, og det er hva jeg akter å gjøre.

Manquillo håper at Liverpool kan sikre seg femteplassen i Premier League når de møter Stoke på Britannia Stadium søndag ettermiddag.

- Vi fikk en vanskelig start på sesongen. Vi var ikke i vår beste form, men vi hadde fin fremgang i løpet av sesongen. Det viktigste nå er at vi avslutter sesongen godt, ved å sikre oss en plass i gruppespillet i Europa League. Det ville ha vært en god avslutning på sesongen.

Søndagens kamp blir også Steven Gerrards aller siste Liverpool-kamp.

- Vi vet alle hvilken fantastisk spiller han er. Han kommer til å bli savnet. Han vil selvsagt etterlate seg et tomrom når han drar, sier Manquillo.