Ings best da Liverpool avanserte

Danny Ings scoret igjen og jobbet utrettelig gjennom hele kampen mot Carlisle. Han fikk nettkjenning både i ordinær tid og i straffesparkkonkurransen og var Liverpools bestemann.

Bogdan 7 - Blir den store helten når han redder tre straffer i den nervepirrende straffesparkkonkurransen. Har ellers en rolig debut, men kunne kanskje gjort en bedre jobb på Carlisles utligning.

Clyne 5 - Er stødig defensivt, men bidrar for lite offensivt i sin vingback-rolle.

Can 6 - Den elegante tyskeren er ujevn, men tar flere ganger med seg ballen fra sin forsvarsposisjon fremover i banen, når medspillerne ikke beveger seg bra nok. Han avslutter kampen med et elegant straffespark.

Skrtel 5 - Skrtel blir ikke satt på altfor store prøver, men er av og til på etterskudd.

Lovren 4 - Stopperen er ikke patent på Carlisles scoring, og blir rundlurt av fjerdedivisjonslaget. Tas ut like før endt ekstraomgang med en stygg ankelskade.

Moreno 6 - Spanjolen er i form, men får ikke til like mye som mot Norwich. Venstrebacken er viktig på kontringer både for og imot.

Allen 6 - Det var godt å se waliseren tilbake på banen. Allen bidrar med å holde ballen i laget og er trygg med ball. Når han først gjør feil, henter han seg fint inn.

Milner 6 - Med kapteinsbindet rundt armen viser han stor lidenskap og legger ned mange kilometer. Dessverre gjør Milner fremdels endel uvante feil. Trygg fra 11-meteren.

Firmino 5 - Endelig får brassen prøve seg i sin favorittposisjon, men det blir en skuffende forestilling fra en The Kop forventer seg mye av. Byttes ut midtveis i første omgang med det som så ut som en ryggskade.

Lallana 5 - Mot motstand som Carlisle forventer man at Lallana skal dominere, men dessverre kommer han aldri skikkelig inn i kampen. Leverer en pen assist til Ings. Bommer i straffesparkkonkurransen.

LB: Ings 7 - Scorer i sin andre kamp på rad. Denne gangen med et flott hodestøt fra en utsøkt pasning fra Lallana. Ings jobber utrettelig gjennom hele kampen, og kommer til mange gode skuddmuligheter. Scorer sikkert på sitt straffespark, mens hele stadion synger "Danny, Danny Ings".

Origi 5 - Spissen kommer for en skadet Firmino i første omgang. Belgieren forsøker, men sliter med å finne sin plass i laget. Anfield forventer mer fra talentet.

Coutinho 6 - Anfield jubler når Rodgers bytter inn publikumsfavoritten. Coutinho kommer til en rekke avslutninger fra distanse, men siktet er ikke helt justert. Det blir mye nesten for Coutinho. Bommer på sitt straffe.

Ibe 5 - Med sin fart mot slitne Carlisle-spillere forventer man at han skal dominere på høyrekanten, men han blir for enkel å lese og stopper for ofte opp. Kommer til noen brukbare innlegg.