Ings fikk én omgang i England-seier

Danny Ings kom ikke til de store sjansene, da England tok tre viktige poeng mot Sverige i U21-EM.

(Sverige - England 0-1): Det var lenge en frustrerende aften for Gareth Southgates menn i Tsjekkia.

England skapte endel sjanser i første ogang, men klarte ikke få ballen mellom stengene. Men de visste at de måtte få med seg alle poengene etter å ha tapt forrige kamp mot Portugal.

Liverpools nysignering Danny Ings startet kampen på benken, men kom inn for Will Hughes halvveis.

Bare to minutter seinere kom Harry Kane seg rundt på kanten og fikk lagt inn i fem-meteren, men en svensk forsvarer fikk stoppet ballen rett før Ings var på ballen.

Ings kom ikke til de store sjansene etter det, men ropte på straffe ti minutter før slutt.

Men England kunne puste lettet ut da fire minutter før slutt. Sveriges keeper Patrik Carlgren slo ballen rett i beina på Manchester United-spilleren Jesse Lingard. Han fyrte løs på direkten fra hjørnet av 16-meteren og scoret et flott mål - selv om keeperspillet ikke var helt patent.

Dermed fikk England en viktig seier uten å dominere voldsomt.