Ings har begynt på den lange veien tilbake

Hverdagen består av styrketrening, nedising av kneet og hvile.

Danny Ings fikk en rift i fremre korsbånd i venstre kne på trening den 14.oktober. Han ble operert i London noen dager senere, og har nå tatt fatt på en lang rehabiliteringsperiode.

– Når jeg er her i Liverpool er det viktig at jeg sørger for at jeg spiser riktig, sover nok, tar vitaminpillene mine, jobber på styrektreningsrommet, iser ned kneet og hviler hver eneste dag, sier Ings til Express.

Dette blir hverdagen hans de neste seks månedene eller så.

– Gjør du ikke det, havner du i bakleksa. Du må være målbevisst når du er skadet, for du har et fjell å bestige.

Ings rakk aldri å spille under Jürgen Klopp før han fikk kneskaden.

– Jeg tror han vet at jeg ikke kommer til å ta det rolig.

– Min drøm som barn var å spille for England og representere mitt land, og jeg fikk den muligheten. Jeg hadde akkurat fått foten innenfor døra, og plutselig ble døra slått igjen over tærne mine. Men jeg tror ikke drømmen er over for meg. Jeg skal ikke bli en av disse karene som bare fikk en landskamp, for så å gå i glemmeboka.

– Forhåpentligvis vil jeg spille meg inn i landslagssjefens tanker igjen så snart jeg er tilbake i spill, og så får vi se hvor det tar meg. Han har sendt meg meldinger, noe som gir meg krefter til å stå på videre.

Det er nå tre uker siden Ings ble operert, etter at han fikk skaden under den aller første treningsøkten han hadde under Jürgen Klopps ledelse. Nå venter lange dager med rehabilitering på Melwood. Målet er å sparke ball igjen denne sesongen. Styrkerommet, behandlingsbenken og ismaskinen blir hans arena de neste månedene.

– Det er nå du er skadet at du virkelig gjør deg fortjent til pengene du tjener, for i styrkerommet må du kjempe for å bli fysisk i stand til å spille fotball igjen, og komme opp på det nivået du var på tidligere.

Nå tilbringer han dagene sammen med Joe Gomez, som røk fremre korsbånd bare ett døgn før Ings fikk sin skade.