Ings kan nå diskutere personlige betingelser

Danny Ings får nå formelt lov til å snakke med andre klubber, og begynner angivelig sine samtaler med Liverpool til uken.

Danny Ings skal ha fått formalisert overfor Burnley at han nå kan begynne samtalen med aktuelle klubber om de personlige betingelsene i forbindelse med en overgang.

Bosman-spilleren har avslått tilbudet om en ny kontrakt med klubben som rykket ned denne sesongen, og kan derfor dra etter 30. juni.

Liverpool skal fortsatt være favoritt til å sikre seg hans underskrift, selv om Tottenham også har kommet på banen. Ifølge Independent, vil Ings starte sine samtaler med Liverpool til uken.

Siden Ings er under 24 år måtte Burnley måtte formelt tilby han en kontrakt, som han avslo, for å få rett på kompensasjon. 

Liverpool må muligens betale så mye som 8 millioner pund for Ings, om de ønsker å signere 22-åringen på free transfer.

Problemet for Liverpool er at Tottenhams 12 millioner punds bud, kan dra opp prisen man må ut med. Hvor han går er opp til Ings selv, men Liverpool hadde nok håpet å slippe unna med 4-5 millioner pund.

Hvis klubbene selv ikke blir enige om summen på utviklingskompensasjonen, blir den bestemt av Professional Football Compensation Committee.

Ifølge Daily Mail er den tidligere høyeste prisen som er kommet fra kommisjonen 6,5 millioner pund. Det var for Daniel Sturridge da han kom fra Manchester City til Chelsea i 2010. Men denne rekorden kan nå bli slått.