Ings med to farlige sjanser for England U21

Liverpool har økt summen de er villig til å betale for Danny Ings. Hovedpersonen selv var nær scoring i sluttminuttene for England U21. Se video her.

Tidligere denne uka ble det kjent at Liverpool har signert Danny Ings på free transfer. Men fortsatt er det uenighet om hvilken pris Liverpool skal betale for at man skal unngå at en uavhengig komité skal bestemme summen for 22-åringen.

Liverpool skal ha fått det første budet på 4 millioner pund avslått, og skal nå ha økt til 6 millioner. Burnley på sin side ønsker 10 millioner kroner i utviklingskompensasjon for Ings.

Kom inn etter 59 minutter

Mens klubbene krangler seg imellom, begynte Danny Ings på benken for England U21 mot Hviterussland, i den siste oppkjøringskampen til U21 EM i Tsjekkia. Men etter 59 minutter kom både han og Tottenhams Harry Kane inn på banen. Da var stillingen 0-0.

Like etter at Mikhail Zolatau ble sendt av banen med sitt andre gule kort, scoret England ved Ben Gibson etter 83 minutter.

Scoringen kom etter et frispark på siden av 16-meteren. Keeperen måtte gi retur på Luke Garbutts harde skudd, og Gibson snappet opp returen og sendte ballen i nettet. Danny Ings var da nestemann i køen for å nå ballen.

Store sjanser

To minutter før slutt hadde Ings sin første store sjanse i kampen. Ballen ble lobbet inn i feltet, og Ings skjøt på direkten med høyrebeinet. Keeper fikk imidlertid hånden på ballen, og fikk slått til corner.

Like etter var Ings nok en gang frampå på et direkteskudd etter innlegg.

Selv om Ings ikke kom på scoringslisten, viste han virkelig Liverpool-fansen som fulgte kampen på TV 2 Sport Premium at han er i stand til å skape store sjanser, og at han er god til å lukte mulighetene som kommer inne i feltet.