Jobber tett med analyseteamet for å bli bedre

Divock Origi jobber tett med flere deler av Liverpools støtteapparat med mål om å bli en toppspiller.

Divock Origi er glad for at Jürgen Klopp har vist så stor tiltro til egenskapene hans, og har gitt ham mye spilletid. 

Selv om det aldri har vært noe å si på innsatsen til Origi, har han blitt kritisert for mangelen på scoringer.

Selv mener 20-åringen at har alt han trenger for å bli en toppspiller i Liverpool.

LES OGSÅ: Tredje raskest i Premier League

Få maks ut av hvert minutt

– Jeg hørte at Klopp sa han var interessert i å signere meg da han var i at Bourssia Dortmund så det viser at han er klar over mine kvaliteter. Det var godt å høre, men det er opp til meg å vise hva jeg kan gjøre på banen og ha fokus på det, sier den tidligere Lille-spilleren til Liverpool Magazine.

LES OGSÅ: – Buvac er i realiteten Klopps tvilling

– Alle i klubben har troen på meg, så jeg må jobbe hardt for å prøve å få maks ut av hvert eneste minutt jeg spiller, sier belgieren.

Origi sier han i jakten på det perfekte, bruker mye tid på å se på tidligere kamper for å finne områder han kan bli bedre på.

– Jeg har virkelig tro på at det er viktig å forbedre seg hver eneste dag, og her i Liverpool vi har et analyseteam som kan hjelpe deg hele tiden.

Studerer også andre spisser

– Jeg prøver å bruke det jeg ser av hvordan jeg spiller i kamper, men studerer også hva andre spisser bidrar med i spillet og lære fra dem om det er mulig, sier Origi.

– Her har man alt man kan ønske seg for å lykkes. Det er en god stab som kan hjelpe deg, du kan trene ekstra og du kan studere videoanalyse. Utenom fotballen har vi veldig gode fitnesstrenere, og ernæringseksperter, så du har alt på ett sted for å hjelpe deg til å bli en god spiller, sier Origi. 

LES OGSÅ: Her kan du lese om hele Klopps støtteapparat