Johnson angrer ikke

Etter 200 kamper for Liverpool kan Glen Johnson plutselig stå på motsatt banehalvdel når Stoke v Liverpool sparkes i gang på Britannia Stadium søndag ettermiddag.

Johnson tilbrakte seks år på Merseyside, og spilte fast for Liverpools førstelag helt til kontrakten hans med Anfield-klubben løp ut i sommer.

I et intervju med Mirror sier høyrebacken at han ikke er bitter på Liverpool på noen som helst måte, og uttaler at det var hans eget valg å forlate Anfield-klubben.

- Jeg hadde en veldig fin tid i Liverpool, og trivdes mesteparten av tiden. Men til slutt takket jeg nei til en ny kontrakt, så det endte slik jeg selv ville, sier 30-åringen.

Trives i Stoke 

- Jeg møtte Mark Hughes, og han sa det jeg ønsket å høre. Jeg har funnet meg godt til rette i Stoke, og føler meg velkommen, så det går bra for øyeblikket.

- Det er vel ganske typisk at min første kamp for Stoke er mot min gamle klubb. Slik er fotballen, og vi må gjøre det vi må gjøre. Dette er jobben min, og jeg kommer til å håndtere denne kampen som alle andre kamper.INGENTING Å BEVISE: Glen Johnson synes ikke han har noe å bevise i Premier League etter tolv år på toppnivå.

 - Jeg har spilt i Premier League i tolv år, og har ingenting å bevise. Når jeg var skadefri var jeg på laget i Liverpool. Jeg har ingen problemer med Liverpool i det hele tatt.

Tror ikke Liverpool er bedre enn forrige sesong

Johnson er langt fra sikker på at hans gamle klubb vil klare målet om å spille seg inn i Champions League denne sesongen heller.

- Liverpool har kjøpt noen spillere, men ingen som kommer til å gå rett inn på laget. De har mistet Raheem, som var en viktig spiller, så jeg synes ikke troppen er bedre enn i fjor.

- Det blir viktig for dem å få en god start, men vi skal ikke gi oss uten sverdslag, da vi ønsker å plukke flere poeng enn i fjor. Forrige sesong var en rekordsesong for Stoke, så klarer vi å gjøre det bedre denne sesongen vil jeg være fornøyd, avslutter den tidligere Liverpool-backen.

LES OGSÅ: JOHNSON TAKKER SUPPORTERNE