Johnson og Lallana snart tilbake

Brendan Rodgers hadde godt nytt å meddele når det gjelder skadesituasjonen under sin pressekonferanse på Melwood i dag. Glen Johnson og Adam Lallana vil snart være tilbake i spill.

I tillegg til å bekrefte at Raheem Sterling er tilbake i troppen mot Aston Villa etter Jamaica-ferien, hadde Brendan Rodgers flere gode nyheter å komme med under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Raheem er tilbake i troppen, noe som er gode nyheter. Han er frisk og opplagt, og klar til kamp, uttalte Rodgers.

- Glen Johnson er tilbake i full trening. Vi får se om han blir tilgjengelig til kampen på lørdag. Han har ikke trent så mange dagene ennå. Vi får se hvordan han føler seg etter økten i morgen. Vi følger også med på situasjonen til Steven Gerrard og Adam Lallana. Adam har vært ute en stund, men han er tilbake i trening. Daniel Sturridge jobber hardt på treningsfeltet, men er selvsagt ikke klar for kamp ennå. Forhåpentligvis går det ikke så alt for lang tid før han blir klar, fortsatte Liverpool-manageren.

- Sturridge er i den avsluttende delen av rehabiliteringen, men bare tiden vil vise når han er tilbake i spill.

- Lallana ligger foran skjema, og kan være tilbake i full trening allerede i morgen. Dersom han ikke rekker Villa-kampen vil han i alle fall være tilgjengelig til ligacupkampen mot Chelsea.

- Vi vil vite i morgen ettermiddag om Steven blir tilgjengelig til Villa-kampen. Dersom ikke, rekker han forhåpentligvis Chelsea-kampen.

- Jon Flanagan er fortsatt et stykke unna. Joe Allen vil være tilbake i full trening om et par dager, så det begynner å ordne seg på skadefronten.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!