Jones’ kontrakt er terminert

Tidligere Liverpool-målvakt Brad Jones er ferdig i Bradford City – etter bare tre måneder.

Det bekrefter League One-klubben på sine nettsider i dag. 33-åringen, som skrev under for Bradford i august, etter fem år i Liverpool, har bare spilt tre kamper denne høsten.

– Vi ønsker å takke Brad for tiden og innsatsen han hadde i klubben. Vi ønsker ham og familien hans lykke til i tiden som kommer, sier James Mason, klubbens sjefsoperatør.

Jones, med fire A-lagskamper for Australia, har ikke vært med på Phil Parkinsons lag siden de tapte 0–2 for Colchester i slutten av september. Begge parter ble ifølge klubben enige om å avslutte avtalen med umiddelbar effekt.

Bradford var Jones’ tredje profesjonelle klubb – sammen med Liverpool og Middlesbrough – gjennom karrieren. I tillegg har sisteskansen vært på utlån til Shelbourne, Stockport County, Rotherham United, Blackpool, Sheffield Wednesday og Derby siden årtusenskiftet.

Les også: Slik var Jones' tid på Anfield

Ikledd Liverpool-drakt voktet Jones buret i totalt 27 kamper, elleve av dem i Premier League.

«Jeg har fått spille i noen utrolige kamper, to Merseyside-derbyer, der én av dem var på Wembley, noe jeg alltid kommer til å huske. Fra meg og familien min: Tusen takk», skrev keeperen til Liverpool-supporterne etter forrige sesong.