Jones blir i Accrington Stanley ut sesongen

Liverpool-stopper Lloyd Jones skulle opprinnelig tilbringe én måned på lån hos Accrington Stanley i League Two. Nå melder Lancashire-klubben at avtalen er forlenget til sesongslutt.

– Det har gått veldig bra her. Det har vært sju gode kamper, og det er godt å få så mange som mulig under beltet. Jeg føler meg som en bedre spiller på grunn av erfaringen. Dette kommer bare til å hjelpe meg, forteller 19-åringen til Accrington Stanleys nettsider.

Frem til nå har Jones, som spiller i midtforsvaret, scoret én gang i løpet av de sju kampene. Selv sier unggutten at han vet Brendan Rodgers følger med på utviklingen hans, og han bruker nordirens vilje til å satse ungt som motivasjon.

– Jeg er nødt til å spille bra og sikre plassen min her før jeg i det hele tatt kan tenke på fremtidige lån og eller noe annet i Liverpool. Hvis jeg klarer å gjøre det bra og få førstelagskamper, vet jeg at Liverpool-manageren ser på fordi han er interessert i de unge spillerne som slår igjennom.

Vurderer nytt lån etter sommeren

Manageren i League Two-klubben, John Coleman, er fornøyd med utviklingen til Jones, som han beskriver som «veldig læringsvillig». Han innrømmer også at Accrington Stanley ser på mulighetene for å låne ham også neste sesong.

– Mye kan skje fra nå til da, men han er definitivt på radaren vår.

Neste kamp for klubben og Jones er allerede klokka 20.45 i kveld. Da skal de møte nedrykkstruede Hartlepool på bortebane. Accrington Stanley er nummer 17 av 24 i League Two etter 42 av 46 ligarunder.