Jones debuterte for Accrington Stanley

Lloyd Jones debuterte i Accrington Stanley-forsvaret i ettermiddag, men trass i at midtstopperen spilte 90 minutter og gjorde en bra kamp måtte hans lag registrere et 3-0 tap borte mot Burton Albion.

Joao Carlos Teixeira var involvert i Brightons scoring i 1-1 kampen mot Wolverhampton på hjemmebane. Midtbanespilleren startet kampen, men ble byttet ut i det 86.minutt.

Sheyi Ojo spilte fra start for Wigan, men ble byttet ut i det 62.minutt, da to frisparkmål av tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant sørget for 2-1 seier til Lancashire-klubben i Rotherham.

Sebastian Coates var ubenyttet reserve da Sunderland tapte hele 4-0 for Aston Villa hjemme på Stadium of Light. Samme skjebne led Andre Wisdom, da West Bromwich vant 1-0 over Stoke på The Hawthorns.