Jones har gjennomgått to operasjoner

Lloyd Jones må belage seg på et langt skadeavbrekk, etter å ha blitt operert to steder som en følge av skadene han fikk under spill for Blackpool mot Chesterfield.

Den utlånte Liverpool-spilleren haltet av banen under Blackpools 2-0 seier over Chesterfield for to uker siden, etter å ha blitt offer for en stygg takling. Først ble det rapportert om en ankelskade, men kneet ble også skadet.

20-åringen ble sendt hjem til Anfield for behandling, og der ble det avdekket ytterligere skader, som førte til to operasjoner for den lovende midtstopperen.

Blackpool Gazette melder Jones var tilbake på Bloomfield Road forrige helg for å se sine lagkamerater i aksjon mot Swindon, før han ble lagt inn på sykehus for å gjennomføre operasjonene mot slutten av uken som gikk.

- Begge operasjonene gikk bra. Nå er det tid for rehabilitering, skriver Jones på sin Twitter-konto.

- Lloyds skade er ganske ille. Han kan gå glipp av inntil tre måneder. Det er et slag i ansiktet for oss, da han har vært god. Men jeg er sikker på at han vil komme raskt til hektene igjen, og forhåpentligvis kan han være tilbake i spill igjen snart. Vi føler med ham, for han har utviklet seg og hatt fin fremgang, sier Blackpool-manager Neil McDonald til The Gazette.

Jones har spilt åtte kamper for The Seasiders så langt denne sesongen.