Jones tilbake fra utlån

I ettermiddag melder Lloyd Jones (19) at han reiser tilbake til Liverpool etter det drøyt seks uker lange låneoppholdet hos Cheltenham Town på nivå fire.

På tampen av januarvinduet bekreftet klubben at han, i motsetning til Jack Dunn og Kevin Stewart, hadde forlenget leieavtalen med League Two-klubben. Cheltenham meldte at det dreide seg om en avtale som skulle vare ut sesongen, men etter å ha sett lagkameratene tape 1–2 fra benken i går, returnerer 19-åringen til de røde.

Liverpool FC har foreløpig ikke bekreftet nyheten.

– Tilbake til Liverpool… Ønsker Cheltenham Town alt vel for resten av sesongen, skriver det unge stoppertalentet på sin Twitter-konto søndag.

Jones dro den snaut tre timer lange turen sørover til Cheltenham i begynnelsen av året og spilte regelmessig i forsvaret de første ukene. Han startet og spilte fem seriekamper på rad, før han kom inn fra benken forrige helg. Denne runden ble det ingen minutter for tenåringen.

Midtstopperen har figurert som kaptein for Liverpools U21-lag ved en rekke anledninger, og han spilte for de rødes førstelag under sesongoppkjøringen i fjor sommer. Jones har så langt ingen offisielle A-kamper for Merseyside-klubben.