Jordan Henderson føler seg bra

Liverpools kaptein avviser at hælskaden er et kronisk problem for ham. Nå vil han vise at han hører hjemme på et energisk Liverpool ledet av Jürgen Klopp.

- Jeg er ikke engstelig i det hele tatt, svarer Jordan Henderson til Sunday Times på spørsmål om skaden under midtbanespillerens venstre hæl nå er et problem som ikke kan kureres. – Jeg har sett at jeg kommer til å ha smerter for resten av min karriere, noe som ikke stemmer. Jeg ønsker å forsikre alle om at dette vil kureres og at blåst opp over alle proporsjoner.

Les også: Hælskaden til Henderson ikke endelig kurert

- Det er så mange spillere som har fortalt meg at de selv har hatt dette og nå er helt i orden. Jeg må bare sørge for å håndtere det inntil den bare forsvinner eller den ryker (hinne under muskelen i hælen). Jeg føler meg bra, jeg trener hver dag, jeg har begynt å spille kamper og det er i grunn ingen reaksjon.

- Kan oppnå hva som helst

Jordan kan i dag komme til å lede Liverpool som kaptein fra avspark mot West Bromwich, for første gang siden august i Premier League. Nå gleder han seg til å komme i gang for alvor under den nye manageren Jürgen Klopp.

- Han har vært glimrende og sørget for at jeg har følt at jeg fortsatt har vært en del av troppen selv om jeg ikke har spilt, sier Hendo om Klopp. – Jeg har sugd inn alt, sett og hørt, på møter og i garderoben. Nå som jeg igjen er involvert i kamper er det enda bedre.

- Jeg tror vi er i stand til å kunne oppnå hva som helst med de spillerne vi har, men det er ennå tidlig.

- Han er veldig lidenskapelig, veldig entusiastisk og det blir overført til spillerne, fortsetter Jordan om sin manager. – Du kan se det under kampene, det er et veldig høyt tempo enten det er med eller uten ball.

- På treningsfeltet, angående taktikk, måten han kan forandre hvordan vi har stilt opp og se hvor motstanderen har sine svakheter… I noen kamper har vi bare blåst vekk lag vekk, vi må bare sørge for å kunne gjøre det regelmessig.

- Jeg håper det, er responsen på at stilen til Jürgen Klopp også passer stilen til Jordan Henderson.

- I hele mitt liv har jeg gitt alt på banen, enten det er med eller uten ball, og det veldig mye slik det nå er her.

- Jeg har alltid ønsket å arbeide så hardt som mulig, enten det er på trening eller i kamper. Følelsen av at du har gitt alt når du går av banen, det er en god følelse, og det er det jeg prøver å gjøre hver eneste gang.