Joshua King klar til Liverpool

Helten til Blackburn i 5.runde av FA-Cupen, Joshua King, vil være spilleklar når Liverpool spiller kvartfinale på Ewood Park til neste uke.

Norske Joshua King scoret hattrick mot Stoke i 5.runde av FA-Cupen, som banet vei for en kvartfinale mot Liverpool for Blackburn. Spissen har imidlertid vært hamstringskadet siden 24.februar og var ikke med da det ble spilt kvartfinale på Anfield. Nå er imidlertid 23-åringen tilbake i full trening igjen.

- Vi har hatt gode nyheter på skadefronten i og med at Josh King nå er tilbake i full trening, sier manager Gary Bowyer hos Blackburn til Lancashire Telegraph.

- Vi må være fornuftige siden han har vært ute en stund og vi får vurdere hvordan det går under resten av uka med tanke på om han blir med mot Leeds på lørdag.

Andre spillere som kapteinen Grant Hanley og Craig Conway er ennå ikke tilbake i full trening etter skader og regnes ikke som aktuelle mot Leeds.

Blackburn er hindret fra å kjøpe nye spillere av finansielle årsaker og Bowyer er glad for at landslagsoppholdet har gitt ham muligheten til å til å gi en liten og belastet tropp noen fridager.

- Det behøvde en hvilepause etter hvor mange kamper vi har spilt i det siste og hvor presset troppen var.