Juniorene spilte uavgjort i Middlesbrough

En utlikning etter pause sørget for at Liverpool U18 nå står med ti strake kamper uten tap.

Det var stopperkjempen Mich’el Parker som stanget inn 1–1 i dagens møte med Middlesbrough på bortebane. Utlikningen kom etter et godt innlegg fra Lewis Kane, og Parker lurte seg fri ved bakre stolpe.

Tidligere i oppgjøret var også Liverpool-forsvareren involvert da Lee Hetherington sendte vertene i føringen. Etter 17 minutter bommet han, under hardt press, med en klarering, og Hetherington scoret med en lav avslutning fra omtrent ti meter.

Ifølge hjemmelagets nettsider var Liverpool-spiss Toni Gomes en «konstant trussel» på topp, men Middlesbrough styrte mye av første omgang, og de var ikke langt unna å doble ledelsen før sidebyttet.

Liverpool best etter pause

Samtidig kom Ovie Ejaria til en god mulighet da han klinket til på volley, mens Kane trolig ble snytt for straffe i sekundene før pausen. Men utlikningen fra pannebrasken til Parker kom kort tid ut i den andre omgangen, og derfra var Liverpool det beste laget.

Saken fortsetter under.

– Vi hadde lange perioder med ballbesittelse og dominerte den andre omgangen. Vi skapte noen gode muligheter, men dessverre tok vi ikke vare på dem, og totalt sett føler jeg at dette var en kamp vi burde vunnet, reflekterer trener Critchley overfor liverpoolfc.com etter kampen.

Kelleher debuterte

Det var likevel Middlesbrough som kom til de to største sjansene den siste delen av oppgjøret, men Caoimhin Kelleher, debutant i Liverpool-buret, sto støtt og holdt nullen etter pause.

– Det var herlig å gi Caoimhin debuten sin, og han gjorde to glimrende redninger i andre omgang, begge i én-mot-én-situasjoner. Det var også godt for Mich’el å få scoringen sin, fortsetter Critchley.

1–1-resultatet betyr at Liverpool nå er ubeseiret siden Blackburn knuste rødtrøyene 4–0 på akademiet i slutten av august. Dette var kamp nummer ti etter hjemmeskrellen, og laget ligger på tredjeplass etter 13 kamper.

– Spillerne har gjort det skikkelig bra ved å spille ti strake kamper uten tap, og vi har et skikkelig spennende, ungt lag, legger Critchley til.

Ut med skader

En liten nedtur var det imidlertid at både Ben Woodburn og Bobby Adekanye måtte ut med skader. Førstnevnte pådro seg en smell i kneet og måtte forlate banen etter et kvarter, mens Adekanye ble tatt grunnet en ankelskade.

Critchley håper imidlertid at duoen kan rekke hjemmekampen mot West Bromwich på onsdag.

Liverpool U18: Kelleher; Alexander-Arnold, Parker, Masterson, Johnston; Phillips, Kane, Ejaria; Adekanye (Brimmer 65), T. Gomes, Woodburn (Lewis 15).