Kan stille med fire Old Trafford-debutanter

Sannsynligvis starter Liverpool med bare to av spillerne fra forrige kamp på Old Trafford.

Spillere som Joe Gomez, Emre Can, Roberto Firmino og Jordon Ibe kan lørdag få sin debut i heksegryta på Old Trafford.

Sist Liverpool møtte Man Utd borte i desember i fjor, sto Brad Jones i mål, mens laget ellers besto av Glen Johnson, Dejan Lovren, Martin Skrtel, Alberto Moreno, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Joe Allen, Adam Lallana, Philippe Coutinho og Raheem Sterling.

Sannsynligvis er det bare Lovren og Skrtel som er igjen av laget som tapte 3-0 den gangen når lagoppstillingen til dagens kamp kommer i 17-30-tiden lørdag.

En av spillerne som ble sittende på benken sist, sammen med Emre Can, er Lucas Leiva. Han fikk sin debut borte mot Manchester United i 2009. Da vant Liverpool 4-1, etter scoringer av Torres, Gerrard, Aurelio og Dossena, mens Ronaldo scoret for Man Utd.

– Jeg hadde ikke forventet den starten, sier 28-åringen til Liverpoolfc.com nå.   

– De unge spillerne i dag har mye erfaring veldig tidlig, de spiller mange store kamper og også landskamper, så jeg tror de vil klare seg fint, sier Lucas om Liverpools unge debutanter

– Det er fortsatt starten av sesongen, det er vår femte kamp, vi må bare konsentrere oss. Vår siste kamp var selvsagt ikke bra, men vi har tre andre resultat som folk var veldig fornøyd med, så det er tre mot en. Det er positivt og vi må bare fortsette å tro, sier han.

LES ALT OM KAMPEN HER