Kane involvert i seiersmål

Et skudd fra Liverpools Herbie Kane som smalt i stolpen åpnet for 1-0 seier til England mot Italia i EM for U17-landslag, og tabelltopp for engelskmennene. Masterson kaptein for Irland.

England var det klart beste laget mot Italia i lagenes åpningskamp i EM for U17-landslag i Bulgaria, men italienerne hadde nær stjålet et poeng med en stor sjanse på overtid.

Herbie Kane fra Liverpool startet kampen på Englands sentrale midtbane, hvor han spilte en bra kamp som en nokså dyptliggende og pasningssikker spiller. En gang hvor han kom framover var etter 47 minutter da han smelte til fra om lag 20 meter og ballen føk i stolpen på den regntunge banen, før en pasning etter returen fant innbytter Marcus Edwards som scoret seiersmålet.

Liverpools andre spiller i troppen, Trent Arnold, kom inn etter 74 minutter av de 80 som U17 spiller. Arnold var positiv ved siden av Kane på midtbanen, med mer fart og teknikk, og siden han også kom inn for en skade kan det åpne for mer spilletid fremover.

I den andre kampen i gruppa spilte Nederland og Irland 0-0, slik at England ligger på tabelltopp etter første runde.

Kaptein for irene var Conor Masterson, og Liverpools tredje representant i gruppe D spilte hele kampen i midtforsvaret.