Kevin Stewart med på drama i League 2

Innbytter Kevin Stewart var involvert da topplaget Burton Albion både misset straffe og scoret utligningsmål på overtid mot Carlisle i League 2.

Det så ut til å gå mot et sjokkresultat da lederlaget Burton kom under hjemme mot lavt plasserte Carlisle før det var gått to minutter.

Liverpools utlånte Kevin Stewart (21) kom inn etter 64 minutter og var frempå med et par farlige skudd. Det siste på overtid i en kamp hvor dommeren ikke stoppet kampen før det var spilt ni minutter over de ordinære 90.

Fem minutter på overtid brente Burton et straffespark, mens Stewart hadde et skuddforsøk like utenfor. 98 minutter var spilt da vertene endelig fikk hull på byllen og med 1-1 leder de nå League 2 med to poeng.

Jack Dunn, også utlånt til Burton, var verken på banen eller benken.