Klare for Asia-mesterskapet

Brad Smith og Australia er klare for Asia-mesterskapet for U23-landslag neste år, etter å ha slått Myanmar 5-1 i sin siste kvalifiseringskamp på nasjonalstadion i Kahosiung i dag.

Myanmar var ubeseiret foran denne kampen mot The Olyroos, eller det australske OL-landslaget om du vil. Men de ble altså satt skikkelig på plass av Smith og hans lagkamerater, og Australia U23 vant dermed gruppen lett.

Australia ledet 2-0 til pause, og fortsatte nedsablingen etter hvilen. The Olyroos ledet 5-0 før Myanmar fikk et sent trøstemål. Smith spilte hele kampen.

Smith spilte også hele kampen da Australia åpnet kvalifiseringsrunden i Kahosiung City med å slå Hong Kong 6-0 på fredag, og The Olyroos vant deretter 4-0 over vertsnasjonen Kinesisk Taipei (Taiwan) på søndag. Smith gjorde det siste målet i denne kampen.

Smith og hans lagkamerater kan dermed se frem til sluttspillet i det asiatiske U23-mesterskapet i Qatar i januar. De tre beste lagene i dette mesterskapet vil for øvrig være kvalifisert for OL i Rio i 2016.

 

Good 5-1 win today to top the group 😁 onto January now U23s Asia cup #RoadToRio #AUS

Et bilde publisert av Brad Smith (@bradsmith_94)