Klopp beklager uttalelse

I etterkant av Crystal Palace-tapet kommenterte Klopp publikum som forlot stadion før kampen var slutt.

Etter Crystal Palace-kampen uttalte Klopp at han følte seg alene på stadion, etter at en rekke supportere valgte å forlate Anfield da Palace tok ledelsen sent i kampen.

 

Kommentaren til Klopp fikk mye oppmerksomhet i pressen og på sosiale medier, uten at tyskeren egentlig ble kritisert for det han sa. 

 

Oppklarer uttalelsen

 

I et intervju med Daily Express forklarer Klopp hva han mente, og beklager dersom det ble misforstått.

 

– Ansvaret ligger selvsagt på oss, og det er vi full klar over. Etter Crystal Palace-kampen kom jeg med noen kommentarer om supportere som forlot stadion tidlig. Jeg ønsker å oppklare dette, sa Klopp til Express.

 

Saken fortsetter under

 

 

– Det er oss, laget, som skal sørge for at man aldri har lyst til å forlate Anfield mens kampen fremdeles pågår. Det er vi som må rette dette opp – det ansvaret ligger på oss. Vi må få fansen til å tro at vi uansett kjemper og er kapable til noe utrolig, uansett tidspunkt.

 

Beklager

 

– Hvis det ble fremstilt annerledes, er dette min feil, og jeg beklager dersom det føltes som jeg la presset og ansvaret på supporterne. Det var ikke ment slik.

 

– Jeg har sagt før at en av mine svakheter er at jeg snakker for mye, og tillater følelsene mine å styre det jeg sier. Dette var et slikt tilfelle.