Klopp fortsatt irritert av Palace-tapet

– Jeg skulle gjerne likt å endre personlighet, men jeg kan ikke glemme tapet mot Crystal Palace, sier Klopp når han oppsummerer sine første ti kamper.

Jürgen Klopp har vunnet seks kamper, spilte tre uavgjort og har ett tap på sine 10 første kamper som Liverpool-manager. Men til tross for den gode starten lar ikke Klopp seg rive med.

– Til nå har det vært ok. Jeg skulle gjerne likt å endre personlighet, men jeg kan ikke glemme det helvetes tapet mot Crystal Palace! Hadde vi vunnet den ville jeg kanskje sagt det var mer enn ok, sier Klopp til Liverpool Echo om 1-2-tapet for Alan Pardews menn.

LES OGSÅ: Tilbyr Mignolet ny kontrakt

– Vi er ikke engang halvveis inn i sesongen, og vi har ikke hatt langt tid sammen. Jeg tror vi gir spillerne så mye informasjon vi kan. Hvis jeg hver dag forteller dem alt jeg vet vil det helt sikkert bli for mye. Det handler om timing, og riktig mengde ny informasjon. Vi vil ikke at de skal gå på banen med papir og tenke «hva var det tredje poenget på lista?», sier Klopp.

Onsdag spiller Liverpool sin fjerde kamp på elleve dager, og bortekampen mot Southampton i ligacupen er den første av tre bortekamper på rad.

Søndag venter Newcastle i serien, før Sion er motstander på torsdag.

LES OGSÅ: Klopp kan gjøre som Rafa