Klopp har ikke lest noe fra pressekonferansen

Jürgen Klopp forteller at han ikke har lest en eneste avis siden pressekonferansen på fredag, men har likevel registrert alt oppstyret som har vært rundt hans person.

- Jeg aner ikke hvorfor det er så mye oppstyr. Jeg er ydmyk for at jeg har fått denne sjansen. Mange tyske trenere har vært suksessfulle, men det er ikke mange som har dratt hit. Dette er en stor utfordring for meg og min trenerstab, sier Klopp til Bild.

LES OGSÅ: - JEG ER IKKE JESUS

 - Liverpool har hatt en periode uten suksess, og har skiftet managere ofte. Nå håper man på mirakler, men fremgang tar tid, fortsetter 48-åringen.

- Jeg hadde en lang samtale med John Henry. Målet er å utvikle en spillestil som er gjenkjennbar.

- Jeg er ikke interessert i hvor mye penger jeg har å rutte med i januar. Det er bare oktober ennå. La oss se på spillerne som allerede er her først.

- Jeg var lettet etter pressekonferansen. Jeg har snakket mye nonsens i mitt liv – men ikke på engelsk tidligere! Jeg hadde ikke planlagt «den normale»-kommentaren. Jeg ble spurt, og det bare kom ut. Noen ganger er det bedre å holde munn!

- Jeg har ikke lest en avis etter pressekonferansen, men jeg har hørt at de allerede har laget T-skjorter med dette utsagnet på.