Klopp med imponerende resultater mot City

- Jeg har aldri tapt mot Manchester City, konstaterte Jürgen Klopp med et glimt i øyet under dagens pressekonferanse på Melwood.

Klopp møtte City med Borussia Dortmund i gruppespillet i Champions League i 2012, og kom helskinnet fra de to oppgjørene.



Dortmund vant 1-0 på Westfalenstadion den 4.desember 2012, hvor Julian Schieber ble matchvinner. To måneder tidligere var Dortmund nær ved å vinne med samme sifre på Etihad Stadium, men et straffespark på overtid satt i mål av Mario Balotelli sørget for 1-1 og forhindret at Klopp & Co fikk med seg alle tre poengene hjem til Tyskland. Marco Reus scoret for gjestene etter en drøy times spill, i en kamp hvor James Milner var ubenyttet reserve.



Borussia Dortmund vant gruppen med 14 poeng den sesongen, og tok seg som kjent helt til finalen. Real Madrid ble nummer to i gruppen med 11 poeng, mens Ajax fulgte på tredjeplass med fire poeng, slik at City ble gruppejumbo med fattige tre poeng.

Klopp var også med på å beseire Manchester 3-1 med Dortmund i en treningskamp sommeren 2010. Lucas Barrios, Shinji Kagawa og Robert Lewandowski gjorde målene for Dortmund, mens brasilianeren Jo nettet for City.

LES OGSÅ: Sliter på Etihad