Klopp stoler på Sturridge

Jürgen Klopp sier at det var han som avgjorde at Daniel Sturridge ikke skulle være med i troppen mot Tottenham.

Frustrerte fans har gitt uttrykk for frykt og også noe sinne etter at Daniel Sturridge igjen var ute med en skade, da Jürgen Klopp ledet Liverpool for første gang mot Tottenham sist lørdag. Frykt for at den skjøre spissen igjen stod overfor et skadeopphold, mens andre har mistanke om at Sturridge har en veldig lav smerteterskel.

Til Liverpool Echo avviser imidlertid Klopp at det var andre enn ham selv som avgjorde at en ikke skulle risikere Daniel Sturridge på White Hart Lane, og at han stoler helt på de tilbakemeldingene han får fra sin angriper.

- Jeg har kjent Daniel i en uke nå, og i seks dager var han perfekt på trening. Alt han gjorde var med kraft, teknikk. Han var fremragende, sier manageren til Echo.

- Han gjorde så mye bra og så kom han i et sammenstøt med (Jordon) Ibe.

- I en annen situasjon kan det være at jeg hadde snakket med ham og sagt «vær så snill og prøv», men vi kunne ikke gjøre det i en uke hvor vi hadde fått to korsbåndskader. Tenk på det.

- Dette er greit for Daniel (å måtte stå over mot Tottenham). Det er klart at vi behøver Daniel og hvis vi spilte denne kampen på torsdag ville han kanskje ha spilt. Uten problemer.

- Jeg stoler hundre prosent på denne spilleren. Hvis Daniel er klar igjen kan han spille, det er ikke noe problem. Hvis det ikke er tilfellet, da tenker jeg ikke på det siden det vil være medisinsk stab eller fysioterapeuter som har sagt at det ikke er mulig. Da er det ikke mulig, det er ikke noe å diskutere og det er bare å se mot en annen løsning.