Klopp tar Mignolet i forsvar

Jürgen Klopp vil ikke legge noe av skylden på Liverpools første baklengsmål mot West Bromwich på Simon Mignolet, men innrømmer at hans lag må bli bedre til å forsvare på dødballer i mot.

- Jeg sa til Simon ved pause: «Hvis noen sier det er din feil, da kan du si at det ikke er sant, det er min feil» - fordi jeg ønsker en keeper som hele tiden prøver å komme ut i felte for å hjelpe sine medspillere, fortalte Jürgen Klopp etter at Simon Mignolet hadde bommet på en høy dødball mot bakre stolpe som foranledning til 1-1 målet til West Bromwich.

Les også: Kostbar miss av Mignolet, fin scoring av Hendo

- Ved dette tilfellet var det 20 spillere rundt ham. Han prøvde og fikk ikke tak i ballen ved deres første mål. Jeg vet ikke hvem som var ansvarlig ved den annullerte scoringen men det var heller ikke et mål, det var offside.

- Det neste baklengsmålet må jeg se om igjen. Det var ved den første stolpen, noe som normalt ikke er ansvaret til keeperen. Vi har folk der som må få til en heading og forsvare.

- De hadde seks eller sju spillere som var over 190 cm høye, slik at det var virkelig vanskelig for oss i forsvar. Vi prøvde å gjøre det, men gjorde det ikke særlig bra. Vi må gjøre det bedre og vi vil arbeide med det.

- Det er imidlertid ikke noe mer negativt å si om Simon. Han prøvde ved den første scoringen og for meg er det viktig. Jeg ønsker å ha keepere som kommer ut i feltet. Noen ganger prøver du på noe og du feiler, men det er ikke det største problemet og du går videre.