Kun ett ligatap mot Hull

Liverpool har bare tapt én ligakamp mot Hull tidligere, men det tapet kom forrige gang de helrøde besøkte KC Stadium.

Liverpool har møtt Hull i ligaen 13 ganger tidligere. Det har endt med åtte seire, fire uavgjorte og ett tap.

 

Det tapet kom forrige sesong, da Jake Livermore ga hjemmelaget ledelsen. Steven Gerrard utlignet på frispark, men to sene scoringer fra David Meyler, og selvmål av Martin Skrtel, gjorde at poengene ble igjen på KC Stadium.

 

 

I Premier League-æraen har Liverpool tre seire, tre oppgjør har endt uavgjort, og Hull har den ene seieren fra i fjor.

 

Tidligere denne sesongen endte det 0-0 mellom lagene på Anfield. Det var første gang på 49 ligakamper hvor Liverpool var involvert det endte målløst. Siste før det var mot Everton i mai 2013.

 

Da Hull fikk med seg ett poeng fra Anfield i oktober var de nummer ni i ligaen. Siden har de bare vunnet fem av 26 kamper.

 

Liverpools siste seier på KC Stadium kom i april 2009, da de helrøde vant 3-1 etter to scoringer av Dirk Kuyt og en av Xabi Alonso. Bare Martin Skrtel og Lucas Leiva av de som er i klubben i dag spilte den kampen.

 

Bare en Liverpool-spiller har scoret hattrick i ligaen mot Hull. Det var Fernando Torres i 6-1 seieren på Anfield i 2009.

Ian Callaghan scoret hattrick mot Hull i en 3-1 seier i ligacupen i desember 1973.

 

Hull slo Crystal Palace i forrige runde, og vil med seier i kveld vinne to kamper på rad for bare andre gang denne sesongen. De ligger på 16. plass, ett poeng over streken.

All statistikk av Ged Rea.