Kutter ferien med en uke

Danny Ings ønsker en god start i Liverpool.

Danny Ings er så ivrig etter å slutte seg til sine nye lagkamerater i Liverpool, at han bare tar en kort pause fra fotballen etter at U21-EM i Tsjekkia er ferdigspilt om en uke fra i dag. Dette innebærer at han kommer til å kutte ned på antall feriedager han opprinnelig ble gitt av Liverpool.
 
 - Jeg tror Liverpool ga meg tre uker ferie fra siste kamp i U21-EM, avslører Ings til det engelske fotballforbundets offisielle nettside.

- Men jeg ønsker å komme raskt i gang, så jeg kommer trolig bare til å ta to uker ferie, og så vil jeg slutte meg til Liverpool-troppen under deres preseason-tur, for jeg ønsker ikke å komme på etterskudd under sesongoppkjøringen, legger 22-åringen til.

- Jeg foretrekker å være aktuell for troppen og klar til innsats når den nye sesongen starter. Du trenger selvsagt litt tid til å lade batteriene, slappe av og ta deg inn igjen, før du starter forberedelsene til den nye sesongen. Men samtidig gleder jeg meg enormt til å komme i gang, og kan nesten ikke vente med å slutte meg til Liverpool-troppen, avslutter Ings.

LES OGSÅ: DETTE ER DANNY INGS