Lallana gleder seg til å få Klopp som sjef

Adam Lallana er for tiden opptatt med landslagsspill for England, men gleder seg til å begynne å jobbe med Jürgen Klopp senere i uken.

Lallana så pressekonferansen til Klopp på TV, og ble imponert over tyskeren.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med den nye manageren. Jeg så pressekonferansen, og som alle andre tror jeg dette blir veldig spennende, sier Lallana til Mirror.

- Jeg skal selvsagt spille en kamp til for England først, som jeg er fullt fokusert på, men jeg gleder meg til å komme tilbake til klubben min etterpå, føyer den tidligere Southampton-kapteinen til.

- Som sagt gleder jeg meg til å komme tilbake til klubben min, og jeg er sikker på at det vil bli en del som blir gjort annerledes nå. Klopp kom veldig godt ut av pressekonferansen.

- Jeg er ikke ung lenger, jeg er 27, og det er flere spillere i klubben som er yngre enn meg. Men jeg tror at kampen mot Spurs neste helg blir en god kamp. Jeg liker å spille mot Tottenham, og jeg vil møte en av mine tidligere managere også.

- Jeg ser virkelig frem til den kommende uken, og kampen til helgen. Dette er en viktig sesong for meg. Forrige sesong var frustrerende, og begynnelsen av denne sesongen var også frustrerende, etter at jeg fikk nok en skade.

- Jeg jobber veldig hardt for å holde meg skadefri, for dersom jeg klarer å holde meg skadefri vil klubben se meg på mitt beste.

- Det var selvsagt skuffende å se Brendan forlate klubben på grunn av vår ujevne start, men endringer skjer i fotball. Nå ser jeg bare frem til neste kamp med England, og så komme tilbake til klubben og forsøke å ta tre poeng på lørdag.