Lallana ute i en måned

Liverpool må klare seg uten Adam Lallana i en måned fremover, etter lårskaden som midtbanespilleren pådro seg mot Leicester.

Lallana må belage seg på en måned på sidelinjen etter lårskaden som gjorde at han ble byttet ut ti minutter ut i annen omgang mot Leicester, melder Press Association Sport.

26-åringen vist meget god form i kampene forut for skaden, og gjorde to mål i 4-1 seieren over Swansea i romjulen. Han startet sin sjette kamp på rad mot Leicester 1.nyttårsdag, men måtte altså kaste inn håndkledet 35 minutter før slutt.

Etter kampen bekreftet manager Brendan Rodgers at Lallana hadde pådratt seg en lårskade, og Press Association Sport forstår det slik at den engelske landslagsspilleren nå vil være satt ut av spill i fire uker.

Dermed vil han miste kveldens FA-cupkamp mot AFC Wimbledon og begge semifinalene i ligacupen mot Chelsea, i tillegg til ligakamper mot Sunderland, Aston Villa og West Ham.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!