Lallana var arkitekten

Kreative Adam Lallana var arkitekten bak mye av det Liverpool skapte fremover på banen mot Crystal Palace, og ble kåret til LIverpools beste i vår spillervurdering etter 2-1 tapet på Anfield.

Mignolet 6
Sløv på et tilbakespill i åpningsminuttet. Gjør en bra redning på langskuddet til Puncheon. Ikke bra med beina på tilbakespill, og må dessverre gi retur på Danns første heading, noe som fører til Palace sitt seiersmål.

Clyne 7
Er positivt involvert i oppbyggingen til Liverpools scoring, og var aktivt med fremover på banen. Klarer også å holde følge med Palace sine hurtige angripere på sin side. Håpløst skuddforsøk på overtid.

Skrtel 7
Takler så det lukter svidd, og leverer en solid forsvarskamp, men taper ball i farlig posisjon på vei fremover ved en anledning.

Sakho 7
Åpner kampen med en strålende takling, og gjør en meget god drøy halvtime før han får det som syntes å være en tilsynelatende alvorlig kneskade.

Moreno 6
Kriget godt på venstrebacken, og kompenserte for uryddig forsvarsspill ved hjelp av ekstrem hurtighet. Var negativt involvert i forkant av gjestenes første mål.

Leiva 6
Blir litt for sen til å kvitte seg med ball i enkelte situasjoner, og sliter tidvis også med tempoet. Har en susende volley like før pause, som hadde fortjent en bedre skjebne enn å gå til corner.

Can 5
Leverer forferdelig dårlig forsvarsspill i forkant av 0-1, når han klarerer rett i beina på Bolasie. Slår også noen håpløse feilpasninger. På plussiden er han med på å drive laget fremover i perioder.

Lallana 7
Begynte kampen med et par upresise pasninger, men spilte seg etter hvert stort opp og bidrar med en super hælflikk som blir målgivende pasning til Liverpools scoring. Er arkitekten bak mye av det Liverpool skaper fremover, både gjennom herlig kombinasjonsspill og løp i bakrom. Vi mener han var Liverpools beste i dag.

Ibe 7
Var meget frisk før pause, og var en kandidat til Liverpools beste de første 45 minuttene, hvor han er involvert i scoringen med en herlig vektet pasning til Clyne. Blir tydelig sliten utover i annen omgang, og byttes ut til fordel for Origi etter 87 minutter.

Coutinho 7
Åpnet kampen med tre svake feilpasninger, men kommer etter hvert bedre og bedre med, og setter inn utligningsmålet like før pause. Etter pause bemerker han seg med aggressivt angrepsspill, og et susende skuddforsøk som blir slått til corner.

Benteke 6
Er råsterk i duellene, og vinner mye på hodet, men lykkes ikke med avslutningene. Kommer til flere gode sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål. Nærmest var en heading som en god keeper Hennessey redder nærmest på streken.

Lovren 6
Får to gode sjanser på hodet etter cornere like etter at han erstatter Sakho fem minutter før pause, men begge blir reddet nærmest på målstreken. Klarer seg relativt greit i forsvarsspillet, men sliter litt med tempoet.

Firmino
Kommer inn for Can etter 65 minutter, men det var dessverre ikke noe vellykket innhopp av brasilianeren, som rett og slett ble for puslete og ubesluttsom med ballen i beina. Han slapp også Scott Dann fri da Palace-stopperen gjorde vinnermålet.

Origi
Får noen minutter på tampen, der han mister ball alt for enkelt det første han gjør. Ellers er han med på et par angrep på overtid.