Lambert blir værende

Når det gjenstår mindre enn to timer av overgangsvinduet, melder en rekke troverdige journalister fra balløya at Rickie Lambert ikke reiser til Aston Villa i kveld. Et bud på fem millioner pund lå på bordet.

«Han har fortalt Liverpool at han ønsker å bli», skriver Tony Barrett i The Times mandag kveld. Kvelden har vært fylt av rykter som har linket den 32-årige spissen til Birmingham-klubben, og det lå et bud på fem millioner pund klart, men Lambert og Liverpool har avslått tilbudet.

Les også: - Et dilemma

Så sent som i titiden i kveld snakket klubbene og Lambert fortsatt sammen, ifølge Barrett. Aston Villas bud var nok til at Liverpool kunne godta et salg, men det hele landet på om Lambert selv ville gjennomføre overgangen. Det ville han ikke.

En viktig faktor for scouseren skal være at familien trives med å være tilbake på Merseyside, hvor Lambert flyttet etter mange år på tur rundt om i landet. Liverpool-stallens eldste spiss, med tre fulltreffere på sine 24 opptredener denne sesongen, og med en kontrakt som løper ut sommeren 2016, er dermed fortsatt et alternativ for Brendan Rodgers denne våren.