Lambert i ekstase

Scoringen mot Aston Villa betød så mye for Rickie Lambert at han i ekstase løp rett bort til bortesupporterne og feiret med dem. Det resulterte i et gult kort for feiringen, men det bryr scouseren seg lite om.

Innbytter Lambert satte ballen lavt i langhjørnet fra 16 meters hold åtte minutter etter at han hadde entret banen, og avgjorde kampen ti minutter før slutt i går.

- Det løpet bort til supporterne er noe jeg vil huske for alltid. Det var helt strålende. Helt fantastisk. Det er flott å score et mål, men det er helt utrolig å score for Liverpool, sier hovedpersonen selv til Liverpoolfc.com.

- Raheem sentret til meg, og jeg visste det var en spiller bak meg, så jeg kunne ikke gå innover i banen. Raheem var ved siden av meg, noe som var til hjelp. Jeg skjøt mellom beina på forsvareren, fortsetter Liverpools nummer 9.

- Det var en utrolig følelse å se ballen gå i mål. Jeg ønsker selvsagt å påvirke kamputfallet, og den beste måten å gjøre det på er ved å score mål for klubben min.

- Jeg syntes vi spilte en super kamp. Jeg synes vi blir bedre for hver uke som går, og er i ferd med å få vind i seilene nå. Nok en gang var det ikke tvil om at seieren var fortjent.

- Vi klarte ikke å score mål nummer to tidlig i kampen, noe jeg synes vi hadde fortjent. Deretter var det noen skumle øyeblikk, men keeperen skal ha ros. Jeg synes Simon Mignolet var strålende.

Liverpool holdt nullen for sjuende gang denne sesongen.

- Jeg synes angrepsspillet vårt er i ferd med å bli bedre, men ettersom vi ikke klarte å få mål nummer to tidlig i kampen var det viktig at forsvaret vårt, og spesielt keeperen, sto frem.

- Simon var uredd på Bentekes store sjanse, og gjorde en helt super redning. Han ble truffet i ansiktet, men det går bra nå. Jeg tror han vil ofre seg i slike situasjoner hele tiden, så lenge han holder ballen ute av nettet.

Lambert var også glad for at det var spisskollega Fabio Borini som gjorde Liverpools første mål.

- Jeg er veldig glad på Fabios vegne. Det var en flott scoring. Han har gjort det bra. Han var strålende mot Sunderland, og gjorde det bra i denne kampen også.

- Han spilte strålende i sin rolle, og fikk scoringen sin. Det var et flott innlegg av Hendo, og vi fortjente å lede minst 1-0 på det tidspunkt. Alle spillerne gjorde det meget bra.