LFC-duo var med da England ble klare for EM

Nathaniel Clyne og James Milner var i aksjon for England i kveld, i EM-kvalifiseringskampen mot San Marino som engelskmennene vant enkelt 6-0. Dermed er England allerede klare for EM-sluttspillet i Frankrike.

Både Nathaniel Clyne og James Milner startet for England i EM-kvalifiseringskampen mot San Marino. Milner ble byttet ut til fordel for Fabien Delph etter 58 minutter, på stillingen 3-0 til England. Clyne spilte hele kampen.

England tok ledelsen etter 13 minutter, på et feil idømt straffespark som Wayne Rooney satte i mål. Et selvmål etter en halvtimes spill, sørget for at pauseresultatet var 2-0 til gjestene.

Ross Barkley økte til 3-0 rett etter avspark i andre omgang. Så, i en periode på ti minutter fra det 68.minutt til det 78.minutt, gjorde engelskmennene tre nye mål, satt inn av innbytterne Theo Walcott (2) og Harry Kane.