LFC er forberedt på et tredje Sterling-bud

Dersom Manchester City legger 50 millioner pund på bordet blir vingen solgt.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Liverpool FC forventer at Manchester City vil komme tilbake med et tredje bud på Raheem Sterling. Lokalavisen er sikker på at 20-åringen blir solgt dersom de lyseblå fra Manchester legger 50 millioner pund i potten.

Echo skriver imidlertid at det ikke har vært noen kontakt mellom klubbene siden Citys andre bud på 40 millioner pund ble avslått i forrige uke. City skal imidlertid ikke ha gitt opp jakten på Sterling.

LES OGSÅ: STERLING SPLITTER SUPPORTERNE


Liverpool har fortsatt ikke noe ønske om å selge spilleren, som er kontraktfestet til Anfield-klubben frem til 2017. Sterling ønsker imidlertid å skifte beite, og derfor kommer Liverpool motvillig til å gå med på et salg dersom deres krav om 50 millioner pund blir innfridd. På Anfield kommer man også til å kreve at hele kjøpesummen blir utbetalt med en gang, slik at pengene kan investeres i nye spillere allerede denne sommeren.

Liverpool må som kjent betale Queens Park Rangers 20% av overgangssummen.

Echo skriver at Sterling fortsatt nekter å gjenoppta forhandlingene med Liverpool om en ny kontrakt. Spilleren er nå tilbake i England etter å ha feriert på Ibiza.