LFC U18 v Wolves U18 1-1

Det ble en nokså jevn kamp på akademiet, hvor begge målene kom tidlig i kampen. Trent Alexander-Arnold scoret for Liverpool.

Liverpools juniorlag er i aksjon i U18 Premier League klokken 13.00 når de møter Wolverhampton-juniorene hjemme på akademiet i Kirkby. Vi følger kampen direkte her på Liverpool.no.

Liverpool U18: George, Virtue, Johnston, Parker, Whelan (Kane 63), Alexander-Arnold, Nicholas (Owens 79), Whyte, Marsh (Maxwell 69), Ejaria, Dhanda.
Benk: Wheeler, Owens.

Wolverhampton U18: Burgoyne, Brown, Osbourne, Johnson, Simpson, Rainey, Finnie, Delacoe, Lindsay, Leacock-McLeod, Devers

1.omgang:

5.min: Liverpools keeper Shamal George må ha behandling etter en modig redning da Wolves kom fram på sin høyreside og George støtte sammen med gjestenes spiss da begge gikk for innlegget.

13.min: 1-0 ALEXANDER-ARNOLD - Et langt overlegg fra høyreback Virtue ender hos Dhanda ved bakre stolpe, Midtbanespilleren holder på ballen og spiller en nydelig liten stikker til Trent Alexander som scorer sikkert fra skrå vinkel.

17.min: 1-1 LINDSAY - Wolves kommer igjen fram på sin høyreside ved hurtige Devers, og denne gang finner innlegget Lindsay som bredsider inn utligningen.

32.min:
Wolves har ballen i nettet igjen, men Devers blir korrekt avblåst for offside.

39.min: Will Marsh får et langt fremspill som han tar pent ned og avslutter på direkten, men det er skrått hold og keeper slår forsøket fra spissen til corner.

42.min: Dhanda får hodet på en god corner fra Parker, men forsøket går like over.

Pauserapport: En jevn og ganske underholdende omgang selv om det ikke har vært mange store sjanser. Liverpool åpnet og avsluttet best, hvor elegante Yan Dhanda trakk i de fleste trådene på midtbanen. Wolves hadde imidlertid en periode hvor fysisk sterke spillere med god fart skapte en del trøbbel for vertene, spesielt på gjestenes høyreside med hurtige og tekniske Mekhi Leacock-McLeod. De tilreisende fra Midlands har hatt vinden i ryggen de første 45 minuttene og kanskje kan Liverpool greie å utnytte det i 2.omgang.

2.omgang:

47.min:
Devers skyter hardt fra 20 meter for Wolves, men en halvmeter over.

60.min: George Johnston hos Liverpool får gult kort da venstrebacken sender farlige Leacock-McLeod i bakken.

63.min: Et dypt innlegg finner Nicholas ved bakre stolpe, men han treffer ikke skikkelig på direkten.

63.min: Herbie Kane kommer inn for Corey Whelan hos Liverpool.

67.min: Innbytter Herbie Kane gjør et ambisiøst forsøk fra utenfor hjørnet av 16-meteren, men en god meter over og utenfor bortre kryss.

69.min: Wade Maxwell inn for en Will Marsh som halter av banen. Maxwell går inn på topp.

73.min: Wolves med et sjeldent angrep i 2.omgang, men Brown er svært nærme da han får ballen forbi George med et skudd fra høyresiden og Alexander-Arnold redder på streken.

74.min: En dårlig klarering gjør at Devers får en skuddmulighet inne i feltet, men spissen nærmest bommer på ballen.

Kampen har våknet til liv for alvor med to lag som går for seier.

79.min: Kane med et bra løp ute til høyre, han vender opp men avslutningen går utenfor den bortre stolpen.

79.min: Kris Owens inn for Callum Nicholas hos Liverpool.

82.min: Yan Dhanda får behandling, men det kan dreie seg om en kraftig krampe.

84.min: Devers rister seg løs og skyter hardt fra skrått hold, men George redder for Liverpool.

87.min: George viser oppfinnsomhet da han er utenfor feltet og bruker hodet på ballen i duell med Devers. Spissen går i bakken, men er snart oppe igjen etter litt stell fra støtteapparatet til Wolves.

90+2.min: Trent Alexander-Arnold får nesten sitt andre mål og avgjør det for Liverpool, men skuddet fra kort og skrått hold smeller i stolpen.

Sluttrapport: Med vinden i ryggen var Liverpool det førende laget halvtimen etter pause, men uten å komme til klare sjanser. Det siste kvarteret kom Wolves tilbake og var minst like farlige som vertene, da kampen åpnet seg mer opp. Trent Alexander-Arnold kunne imidlertid ha avgjort det på overtid for hjemmelaget. Uavgjort var rimelig greit for et rødt lag med mange U16-spillere. Yan Dhanda var til tider kreativ på midtbanen, mens innbytterne Kane og Maxwell ga laget mer punch fremover da de kom inn.