Liverpool bekrefter at Joe Gomez har signert

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier 18-åringen selv og poserer med den røde trøya på Twitter.

Liverpool bekrefter nå på sine offisielle hjemmesider at Joe Gomez' overgang fra Charlton Athletic er fullført.

Den 18 år gamle forsvarsspilleren har vært linket til mange klubber, men Liverpool har nå altså klart å sikre seg talentet.

Gomez spilte 24 kamper for Championship-klubben forrige sesong, og har også representert England på U 19-nivå. 

- Lett beslutning

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Det er litt surrealistisk, og jeg har ikke helt forstått det ennå. Men jeg er veldig entusiastisk etter å starte, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

- Liverpool har en fantastisk historie, og en klubb jeg alltid har fulgt fra jeg var liten. Spillestilen og toppspillerne her gjør at jeg ønsket å komme hit for å bli bedre og for å lære, og for å spille god fotball. Det var en lett beslutning, sier han.

 

Gomez blir dermed den fjerde signeringen denne sommeren. Først kom James Milner, så Danny Ings og så kepper Adam Bogdan. Gomez er den første som ikke kommer som Bosmann-spiller.

3,5 millioner pund

Det er tidligere hevdet at Liverpool betaler 3,5 millioner pund for unggutten, men at summen kan øke til rundt 5 millioner hvis alle klausuler slår inn. 

Flere storklubber som Arsenal Manchester City og Borussia Dortmund har vært interessert i Charlton-spilleren, som kan spille både høyreback og sentralt i forsvar.

Gomez omtales som en hurtig og spillende forsvarer som stort sett har spilt høyreback for Charlton. Han forventes imidlertid å ende opp som midtstopper, og er allerede blitt sammenlignet med Rio Ferdinand som spillertype.

LES OGSÅ: Dette er Joe Gomez

Få SMS på alle de største Liverpool-nyhetene gjennom sommeren eller scoringsvarsel under kamper. Les mer her.