Liverpool fikk hjelp av Manchester United

Med seier mot Newcastle i morgen har Liverpool bare fire poeng opp til fjerdeplassen.

Manchester City er i ferd med å rakne fullstendig i Premier League. I ettermiddag tapte de lyseblå 4-2 for byrival Manchester United, og nå risikerer City å havne utenfor topp fire. Hvis Liverpool slår Newcastle United på Anfield i morgen kveld, er nemlig rødtrøyene bare fire poeng bak Manchester City på tabellen.

City tok ledelsen på Old Trafford ved Sergio Agüero, men scoringer av Ashley Young. Marouane Fellaini, Juan Mata og Chris Smalling snudde kampen for Manchester United. Agüero reduserte til 2-4 på tampen.

Dermed blir City stående med poeng på 32 kamper, mens Liverpool har 54 poeng på 31 kamper.

Se hele Premier League-tabellen her!

Avspark i kampen mellom Liverpool og Newcastle på Anfield i morgen er klokken 21.00. Vi følger den TV 2 Premium-sendte kampen minutt for minutt her på Liverpool.no med spillerbørs etter kampslutt.