Liverpool-firkløver nærmer seg EM

(Slovenia – England 2-3). England er så godt som klare for EM etter seier mot Slovenia.

Liverpool-duoen Jordan Henderson (24) og Raheem Sterling (20) spilte 90 minutter da England vant 3-2 mot Slovenia i Ljubljana. Adam Lallana (27) kom inn i pausen, mens James Milner (29) satt på benken.

Jack Wilshere scoret to mål for England i en dramatisk kamp. Slovenia ledet lenge 1-0, men to scoringer av Wilshere snudde oppgjøret. Så utlignet Nejc Pecnik ut av ingenting og så ut til å redde ett poeng for Slovenia. Men like før slutt ble Wayne Rooney engelsk helt med sin matchvinnerscoring.

Adam Lallana hadde for øvrig målgivende pasning på 2-1-scoringen til Wilshere.

England har vunnet samtlige seks kamper i kvalikgruppe B og har ni poeng ned til tabelltoer Slovenia. Sveits kan klatre forbi slovenerne med seier borte mot Litauen klokken 20.45 i kveld.

Uansett er Liverpools fire England-spillere med all sannsynlighet klare for EM-sluttspillet i 2016.