Liverpool-retur uaktuelt for Gerrard

Steven Gerrard har ingen planer om å spille for Liverpool på utlån i vinter.

For et par uker siden ble det spekulert i at Jürgen Klopp ønsket å hente Steven Gerrard tilbake til Liverpool som spiller. Dette ble senere avvist av Klopp selv, og i et intervju med Eurosport bekrefter Steven Gerrard at det er uaktuelt med mer spill for Liverpool.

– Jeg har trukket meg fra det engelske landslaget, og jeg må ikke reise tilbake og bevise noe i Europa. Jeg trenger hvile, for jeg har en veldig lang sesong foran meg neste år, så det er viktig at jeg returnerer sterk, uthvilt og klar til innsats igjen, sier Gerrard i intervjuet.

Jürgen Klopp var også under sin pressekonferanse i går meget klar på at Gerrard var tilbake i Liverpool kun for å feriere, da han fikk spørsmål om den tidligere Liverpool-kapteinen ville trene på Melwood snart.

– Nei, han er på ferie, og det er fint for ham. Han har ikke hatt mye ferie etter at han forlot Liverpool og dro til Los Angeles, så nå nyter han feriedagene, svarte Klopp.

– Han er en veldig, veldig grei kar. Jeg har satt pris på tiden vi har tilbrakt sammen. Vi har snakket om mye. Han ønsker ikke å trene neste uke. Han er på ferie. Det er det eneste jeg kan si.

– Dersom han skulle ønske å trene her, kan han selvsagt det. Han kan benytte Melwood akkurat som han vil. Det er ikke noe problem.

LES OGSÅ: Planlegger treningskamp mot Gerrards lag