Liverpool-sjefen slakter Southampton

Brendan Rodgers synes Adam Lallana (26) hadde fortjent en bedre mottakelse på St. Mary's.

– Jeg er skuffet på vegne av Adam. Han var kaptein for Southampton i to år og var en glimrende tjener for klubben. Jeg vet at han hadde flere muligheter til å forlate klubben, så det var skuffende at han fikk den mottakelsen han fikk, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: Her er vår spillerbørs

Lallana (26) ble dårlig mottatt av sitt gamle hjemmepublikum, mens tidligere Southampton-storscorer Rickie Lambert (33) fikk applaus av Saints-fansen da han varmet opp på sidelinjen i første omgang.

– Jeg lette i kampprogrammet, og det sto ingenting relevant om Lallanas tid i klubben. Han og Rickie Lambert hjalp klubben dit den er i dag, men de ble ikke engang nevnt. Det er trist. Dejan Lovren var bare her i et år, men Adam og Rickie ga hjerte og sjel for Southampton. Nå har de reist til en av verdens største klubber. Man kan ikke nekte spillere slike overganger, mener Rodgers.

Les også: Berømmer lagets prestasjon

Adam Lallana, Rickie Lambert og Dejan Lovren forlot alle Southampton til fordel for Liverpool i fjor sommer. Lallana og Lovren startet begge kampen da Anfield-klubben vant 2-0 mot The Saints på St. Mary's i ettermiddag, mens Lambert ble sittende på benken hele oppgjøret.