Liverpool-trio kan miste Tottenham-kampen

Philippe Coutinho, Raheem Sterling og Lucas Leiva står i fare for å måtte stå over tirsdagens kamp.

Lokalavisen Liverpool Echo melder at Coutinho, Sterling og Lucas skal gjennomgå fysiske tester foran tirsdagens Premier League-møte med Tottenham hjemme på Anfield.

Les også: Iago Aspas ut med skade

Coutinho fikk seg en smell i kneet under lørdagens Merseyside-derby på Goodison Park, mens Sterling har en slagskade i foten. Lucas ble byttet ut etter 16 minutter med en lårskade i samme kamp.

Midtbaneankeret skal scanne låret for å avdekke skadeomfanget, mens Coutinho og Sterling slipper unna med fysiske tester for å gi svar på om duoen rekker kampen mot Tottenham tirsdag kveld.

Les også: Lucas måtte ut med en lyskeskade

– Forhåpentligvis blir alle tre klare til tirsdag, sier manager Brendan Rodgers til Echo.

Saken fortsetter under videovinduet.


(Video med tillatelse fra TV 2).

Liverpool-manageren forteller samtidig at Adam Lallana er skadefri og mest sannsynlig blir involvert mot Tottenham. Rodgers vil ikke klage over klubbens skadeproblemer under det tette kampprogrammet.

– Den eneste ulempen med å nå langt i cupene, er antallet kamper, men troppen kommer til å vokse på erfaringen. Hvis vi bare spiller én kamp i uka, gjør vi det ikke så bra som vi ønsker. Vi vil at kampene skal komme tett. Det gjør oss sterkere, avslutter Rodgers overfor lokalavisen.