Liverpool U18 - Reading U18 0-3

Skuffende avslutningen på sesongen for Liverpool U18, som tapte 3-0 for Reading i sin siste ligakamp for sesongen ved akademiet i Kirkby i dag.

Liverpool U18 spiller sin siste ligakamp for sesongen, når de er vertskap for Reading ved akademiet i Kirkby i dag. Avspark klokken 12.00.

Liverpools lag: Wheeler, Lewis (Griffin 66), Virtue, Parker, Brewitt, Whyte (Dobie 82), Madger Gomes, Nicholas, Toni Gomes, Ejaria, Dhanda (Watts 82)
Ubenyttet reserve: George

4.min: Liverpool-keeper Owen Wheeler når en ball rett foran nesen på en Reading-angriper.

7.min: Yan Dhanda slår et innlegg fra venstre, men ingen når ballen inne i feltet.

8..min: Toni Gomes løper seg fri, og skyter lavt fra 16 meter. Readings keeper er nede og redder.

11.min: Parker må gi frispark drøye 25 meter fra mål.

12.min: Reading setter frisparket over muren, men ufarlig utenfor.

13.min: Dhanda skaffer Liverpool kampens første hjørnespark.

14.min: Håpløs corner fra Dhanda, som slår ballen helt ut til innkast på motsatt side.

18.min: Virtue med et innlegg fra venstre som går over dødlinjen ved bakre stolpe.

19.min: Nicholas får ballen i god posisjon, men nøler litt før han skyter fra 16 meter, og ballen går rett i fanget på keeper.

27.min: Callum Nicholas rapper ballen ute ved sidelinja, og legger inn fra høyre. Han finner Toni Gomes med innlegget, men portugiseren skyter utenfor fra god posisjon. Linjemannen vinker uansett for offside.

28.min: Readings Josh Barrett skyter over fra langt hold.

29.min: Madger Gomes holder litt for lenge på ballen, og stopper dermed det som kunne ha blitt en god Liverpool-kontring.

31.min Godt forsvarsspill av Tom Brewitt, som stopper en Reading-kontring.

32.min: Yan Dhanda skaffer Liverpool en ny corner, med det som egentlig er et dårlig skuddforsøk.

32.min: Det dømmes frispark mot Liverpool i feltet på hjørnesparket.

34.min: Et langt fremspill er nær ved å nå Nicholas. Ny corner til vertene.

35.min: Parker skyter knallhardt like utenfor høyre kryss i etterkant av corneren. Kampens beste avslutning til nå.

37.min: Kampens største sjanse så langt, når Readings Jake Sheppard kommer alene med Owen Wheeler, men Reading-spilleren skyter rett på Liverpool-keeperen. Ny stor sjanse til Reading like etter, men denne gangen vinkes det korrekt for offside.

39.min: Wheeler fanger et frispark som slås inn i feltet.

40.min: Liverpool-forsvaret rydder opp i det som er en farlig Reading-kontring.

44.min: Kane Lewis legger inn fra høyre, men ingen røde får hodet på ballen i feltet.

45.min: Ballen faller fint for Virtue inne i feltet. Han skyter via et Reading-bein til corner.

Den første halvtimen av denne kampen var et eneste langt gjesp. Liverpool hadde ballen mye, men klarte ikke å skape særlig mange målsjanser. Reading hadde noen forsøk på kontringer, uten å lykkes. Men med ti minutter igjen av omgangen, kom kampens to største sjanser så langt. Først skjøt Michael Parker like utenfor krysset etter en Liverpool-corner, før Readings Jake Sheppard fikk en megasjanse når han kom alene med Owen Wheeler, og avsluttet fra kloss hold. Skuddet gikk imidlertid rett på Liverpool-keeperen. Reading fikk også en stor sjanse på returen, men ble avvinket for offside.

47.min: Ejaria felles nede ved hjørneflagget. Frispark til Liverpool.

48.min: Ejaria og Brewitt får store sjanser etter klabb og babb inn i feltet, men Reading får klarert.

48.min: Reading kontrer, og setter ballen i mål, men det vinkes for offside.

49.min: En Reading-spiller får gå helt inn i feltet, og avslutte fra kloss hold. Wheeler redder.

50.min. Brewitt blokkerer et Reading-skudd til corner.

51.min: Michael Parker header hjørnesparket unna.

52.min: Ejaria felles når han dribler seg fri inne i feltet, men dommeren blåser ikke.

55.min: Wheeler fanger et skudd fra drøye 16 meter, uten nevneverdige problemer, etter et godt Reading-angrep.

57.min: Tom Brewitt med en viktig blokkering av en Josh Barrett-avslutning.

61.min: Reading header like utenfor etter et innlegg fra høyre. Brukbar mulighet for gjestene.

61.min: 0-1 SAM SMITH. Liverpool mister ballen når de forsøker å spille seg ut bakfra, og ballen havner hos Sam Smith, som ikke gjør noen feil alene med keeper Wheeler.

62.min: Reading-bytte. Osei-Tutu inn for Watson.

63.min: Liverpool er nær ved å kløne det til i forsvar igjen, og Wheeler skyter ballen rett i beina på en Reading-spiller.

65.min: Nicholas med et lavt langskudd, som Readings keeper må strekke seg og må gi retur på.

66.min: Liam Griffin inn for Kane Lewis.

67.min: Reading vinner en corner.

73.min: Readings spillere roper på straffe, når en av gjestenes spillere går i bakken under press fra innbytter Griffin. Det så ut som filming, og dommeren rister på hodet.

75.min: 0-2 CONOR DAVIS. Reading med "håndballopprulling", og Davis setter ballen enkelt i mål når han kommer alene med Wheeler.

77.min: Brukbar Liverpool-mulighet, men Readings keeper får en neve på ballen.

78.min: Reading-innbytter Osei-Tutu får en albue i ansiktet i en hodeduell, og må ha behandling.

80.min: 0-3 JOSH BARRETT. Liverpool mister igjen ballen på vei fremover, og Josh Barrett får fritt spillerom i Liverpool-forsvaret før han sender et godt og lavt skudd i mål.

82.min: Dobbelt-bytte av Liverpool. Dhanda og Whyte ut. Dobie og Watts inn.

89.min: Smith skyter over fra 18 meter for gjestene.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+1.min: Toni Gomes avblåses for offside.

Reading slo an tonen fra start av i andre omgang, da de fikk en scoring underkjent for offside rett etter pause. Ovie Ejaria ble antagelig snytt for straffespark noen minutter senere, men det var egentlig det eneste vertene hadde å by på de siste 45 minuttene. Det unge Liverpool-mannskapet var usedvanlig tafatte, og veldig upresise når de skulle spille seg ut av forsvar. Det var direkte årsak til to av Readings mål. Alt i alt en svært skuffende avslutning på ligasesongen for U18, som nå skal delta i flere turneringer på kontinentet i mai.